Paljukärryn hinnastoKaikki vuokra-ajat sisältävät pikakoulutuksen paljukärryn käyttöön ja lämmittämiseen. Lisäksi saat kattavat ohjeet paljun lämmittämiseen myös paperiversiona. Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron (sis. alv. 24%).

Vuokranantajan mökeille paljukärry tuodaan paikalleen veloituksetta sekä avustetaan veden täyttämisen alkamiseen asti vuokrahintaan kuuluvana palveluna asiakkaan näin halutessa.

Ensimmäiset kaksi vuorokautta KESÄ/TALVI (Talvikausi  tarkoittaa 1.10 - 30.4 välistä aikaa.)
•    jos ensimäinen vrk on ma, ti tai ke 140 / 160 €/vrk
•    to - su 150 / 170 €/vrk
*sisältää yhden täytön vuokranantajan mökeillä majoittuville (vesijohtovesi)
*Uppopumppu 25 €/kerta (Uppopumpulla paljun voi täyttää esimerkiksi järvestä)
*sisältää säilytyslaatikollisen (117x46x58cm) klapeja eli yhden lämmityskerran puut kaikille vuokraajille


Lisävuorokausi ensimmäisen kahden vuorokauden lisäksi KESÄ/TALVI
•    ma - su 40 / 50 €/vrk
*ei sisällä puita eikä täyttöä
•    Ylimääräiset polttopuut 15 € / koppa.
•    Yhden täytön vesi paljuun 45 € (*vesijohtovesi, *täyttö mahd. vain vuokranantajan mökeillä, *huomio että ensimmäinen täyttö sisältyy aina perusvuokran hintaan, joten normaali vuokrauksessa tätä ei lisätä vuokrahintaan *huomio että yhdellä täytöllä palju menee useamman päivän puhdistamalla vettä sekä käyttämällä happitablettia, *useamman päivän vuokranneille happitabletit sisältyvät hintaan veden raikkaana pitämiseksi)


Viikonloppu KESÄ/TALVI
•    pe-su (2vrk) 150 / 180  €
•    to-su  (3vrk) 180 / 210 €
*sisältää yhden täytön vuokranantajan mökeissä majoittuville (vesijohtovesi)
*sisältää säilytyslaatikollisen (117x46x58cm) klapeja eli yhden lämmityskerran puut kaikille vuokraajille


Juhlapyhät (joulu, uusivuosi, juhannus, pääsiäinen) ja vuokraus muualle kuin vuokranantajan mökeille tarjouksen perusteella. Kysy tarjous vuokran-antajalta.

Hintoihin lisätään matkakorvaus 48 senttiä (sis. alv 24%) kilometriltä, jos palju tuodaan ja haetaan. Huomio, että joudumme ajamaan matkan kahteen kertaan. Paljukärry sijaitsee Virtain Vaskivedellä. Vuokranantajan mökeille paljukärry voidaan tuoda veloituksetta asiakkaan halutessa. Minimiveloitus on 50 €.
•    Nouto-osoite: Havangantie 404, 34710 Vaskivesi


Vuokrahinta sisältää 25 metrin täyttö- ja noin 16 metrin poistovesiletkun. Letkuissa on pikaliittimet.


Vuokranantajalta ostettuna lisäpalveluna paljun puhdistus ja pesu ulko- ja sisäpuolelta 40 €. Vuokrahinta sisältää tarvittavat pesuharjat ja pesuaineen. Olemme panostaneet paljun puhtauteen. Normaalitilaukseen lisätään paljun puhdistus ja pesu (40€), jolloin asiakkaan ei tarvitse huolehtia paljun puhdistuksesta ja pesusta lainkaan.


Voimme myös lämmittää paljun puolestasi avaimet käteen periaatteella. Palju täytettynä lämpimänä sovittuna aikana sovitussa paikassa. Lähdemme pois, kun kylpeminen voi alkaa ja palaamme tyhjentämään ja hakemaan paljun seuraavana päivänä/sovittuna aikana. Huomio, että lämmityspalvelu sisältää vain lämmityspalvelutyön eli lisäksi tulee vuokrahinta sekä muut hinnaston mukaiset maksut.
•    lämmityspalvelu 160 € / krt.
•    vuokranantajan mökeillä lämmitys 70 € / krt.


Asiakas voi valita lähetämmekö laskun/kuitin sähköpostiin vai tulostammeko sen paperille.


Älä jää turhaan pohtimaan hintoja pitkiksi ajoiksi vaan kysy tarjous ja yllätyt kuinka edullista paljukärryn vuokraus sitten loppujen lopuksi onkaan. Vuokraamme myös pidempiä vuokra-aikoja.

Paljukärryssä kylpiessä unohtuu stressi ja arkinen aherrus. Tämä fantastinen kokemus kannattaa kokea henkilökohtaisesti!


Seuraavasta linkistä näet vuokrasopimusehdot ja vuokrasopimuksen: vuokrasopimus ja vuokrasopimusehdot.


 

Paljun vuokraus

Haluatko vuokrata paljukärryn?

Ota yhteyttä vuokranantajaan. Varauskalenteri vain vuokrantajalla tällä hetkellä.

Soita, lähetä sähköpostia tai ota yhteyttä kyselylomakkeen avulla tästä

Haluatko myös mökille?

Mökkien ajantasaiset varauskalenterit löydät Lomarenkaalta. Voit klikata Lomarenkaalle, joko alla olevasta linkistä tai sivupalkin mökkikohtaisista linkeistä. Mökin varaus Lomarenkaan kautta onnistuu kyseisestä linkistä. 

Viljamaan lomamökit Lomarenkaalla

Lähikohteita